O nas słów kilka

Paweł - z wykształcenia inżynier bezpieczeństwa pożarowego, ekonomista od pożarów, specjalista ds. BHP, instruktor First Aid.  
Z zamiłowania nurek (rescue diver), fotograf i .... kucharz.
Miłośnik kuchni węgierskiej, polskiej, marokańskiej i wszelakich odmian ostrej papryki. Prywatnie mąż swojej Żony.

Ola - z wykształcenia historyk, z zamiłowania fotograf,  który nie potrafi żyć bez aparatu i Internetu.
Prywatnie żona swojego Męża.

Prowadzimy  trzy  blogi
- W  pustyni  bez  puszczy  czyli  Arabia  Saudyjska  oczami  Polaka - to blog o realiach życia codziennego w Arabii Saudyjskiej. 
Znajdzecie też tutaj fotrelacje z innych krajów

 
- Kulinaria  -  potrawy  z  różnych  stron  świata - jest poświęcony potrawom, które lubimy. Chcieliśmy w jednym miejscu zgoromadzić te przepisy, z których sami najczęściej korzystamy 

 
- Polacy  na  Bliskim  Wschodzie  i ....  nie  tylko - ma za zadanie prezentować blogi Polaków na emigracji 

Lubimy pisać, ale jeszcze bardziej lubimy, kiedy czytacie to o czym piszemy :) 
Będziemy też wdzięczni za Wasze komentarze, bo to największa nagroda na jaką liczyć może bloger :)

4 komentarze:

  1. fajny blog, dziekuje za przepis na ciasto na pierogi do zrobienia w maszynie do chleba ;) pozdrawiam z australii!

    OdpowiedzUsuń
  2. Super prowadzony blog :) Jestem początkującym kuchcikiem :) Po obejrzeniu przepisów aż chce się je wypróbować we własnej kuchni.. Będe tu zaglądać bardzo często :) Powodzenia w dalszych kulinarnych wędrówkach :) Do następnego :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Czyżby przepis od Mamy Ammara? Ciekawe, co u niej słychać...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Na kabsę od Mamy Ammara, na marynowane skórki arbuza od zaprzyjaźnionych Saudyjczyków ::)

      Usuń

Camelkowe opowieści

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...