10/23/2017

O nas słów kilka

Paweł - z wykształcenia inżynier bezpieczeństwa pożarowego, ekonomista od pożarów, specjalista ds. BHP, instruktor First Aid.
Z zamiłowania nurek (rescue diver), fotograf i .... kucharz.
Miłośnik kuchni węgierskiej, polskiej, marokańskiej i wszelakich odmian ostrej papryki. Prywatnie mąż swojej Żony.

Ola - z wykształcenia historyk, z zamiłowania fotograf, który nie potrafi żyć bez aparatu i Internetu.
Prywatnie żona swojego Męża.

Prowadzimy trzy blogi Lubimy pisać, ale jeszcze bardziej lubimy, kiedy czytacie to o czym piszemy :)
Będziemy też wdzięczni za Wasze komentarze, bo to największa nagroda na jaką liczyć może bloger :)

6 komentarzy:

  1. fajny blog, dziekuje za przepis na ciasto na pierogi do zrobienia w maszynie do chleba ;) pozdrawiam z australii!

    OdpowiedzUsuń
  2. Super prowadzony blog :) Jestem początkującym kuchcikiem :) Po obejrzeniu przepisów aż chce się je wypróbować we własnej kuchni.. Będe tu zaglądać bardzo często :) Powodzenia w dalszych kulinarnych wędrówkach :) Do następnego :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Czyżby przepis od Mamy Ammara? Ciekawe, co u niej słychać...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Na kabsę od Mamy Ammara, na marynowane skórki arbuza od zaprzyjaźnionych Saudyjczyków ::)

      Usuń
  4. Blog z wieloma fajnymi przepisami oraz informacjami merytorycznymi nt. produktów. Widać, że autorzy piszą bloga z pasji nie zaś - jak to mam miejsce w większości wypadków - z chęci osiągnięcia korzyści materialnych i rozpoznawalności.

    OdpowiedzUsuń

Drukuj lub zapisz przepis

Copyright © 2014 To gotują Saudyjskie Wielbłądy , Blogger