tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post7094455703395476277..comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Comments on Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.: Azjatycki bulion z wolnowaruSaudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-49539521822841675672017-08-22T12:06:03.104+02:002017-08-22T12:06:03.104+02:00Dokładnie, dania z wolnowaru są bardziej aromatycz...Dokładnie, dania z wolnowaru są bardziej aromatyczne i zdrowsze.Pychotahttp://pychota.com.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-89583988286150478762017-05-09T11:39:39.536+02:002017-05-09T11:39:39.536+02:00Wolnowar ma ogromny wpływ na smak potraw, wywary s...Wolnowar ma ogromny wpływ na smak potraw, wywary są bardziej aromatyczne i zachowują więcej wartości odżywczych. Ponieważ potrawa jest gotowana w niskiej temperaturze warzywa tracą znacznie mniej cennych witamin. Mam wolnowar prawie cztery lata i mogę już coś na ten temat powiedzieć :) Polecam szczególnie do rosołów, bigosu, powideł śliwkowych, wszelkiego typu mięs i zupSaudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-19279365819871137132017-05-03T14:10:13.050+02:002017-05-03T14:10:13.050+02:00Brzmi baaardzo aromatycznie. Dla mnie tradycjonali...Brzmi baaardzo aromatycznie. Dla mnie tradycjonalistki, która gotuje dwa rodzaje rosołu, drobiowy i wołowy, i nie ma mowy o mieszaniu mięs. Używam wszystkich tych przypraw, z wyjątkiem trawy cytrynowej i grzybków shitake, ale nie do rosołu. Może warto spróbować czegoś nowego. Zastanawiam się tylko, czy użycie właśnie wolnowaru może mieć wpływ na jakość, smak, potrawy. Warto, aby producent właśnie w ten sposób przetestował swój produkt. Wolnowar kontra tradycyjny garnek, ciekawe, a może smakowite, starcie.<br />lulululunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-43519643318537154812017-05-03T12:26:24.432+02:002017-05-03T12:26:24.432+02:00I jest bardzo smaczny, ma też tą zaletę, że można ...I jest bardzo smaczny, ma też tą zaletę, że można do niego dodać inne ulubione składniki, ja często posypuję jeszcze drobno posiekanym szczypiorkiemSaudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-70003275253535651292017-05-03T12:22:56.168+02:002017-05-03T12:22:56.168+02:00Smacznie wygląda! ;-)Smacznie wygląda! ;-)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.com