tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post4821659958921585500..comments2024-03-27T12:02:05.912+01:00Comments on Cztery Fajery - blog kulinarny. Proste przepisy dla każdego.: Kefta czyli kofta - kuchnia arabskaSaudyjskie Wielbłądyhttp://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-10074679227142405582013-06-03T21:18:35.225+02:002013-06-03T21:18:35.225+02:00ale gdzie Ty tutaj znalazłeś tłuszcz ???
Kefty nie...ale gdzie Ty tutaj znalazłeś tłuszcz ???<br />Kefty nie robi się w wolnowarze, tylko na grillu lub patelni grillowej.<br /><br />ps. Wolnowar pobiera minimalną ilość prądu, przez 10 godzin gotowania pobór prądu jest znacznie mniejszy niż przy włączonym przez godzinę piekarniku elektrycznymSaudyjskie Wielbłądyhttps://www.blogger.com/profile/13211928066147922946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570660523905837585.post-91867718526401689212013-06-03T19:02:18.310+02:002013-06-03T19:02:18.310+02:00podoba mi się taka potrawa tylko za dużo tłuszczu ...podoba mi się taka potrawa tylko za dużo tłuszczu smalec do boczku na małym ogniu wytopi się i wtedy nie trzeba smalcu jest to forma gotowania praktycznie jedno garnkowa t daje nam odpowiedni zapach i smak nie próbowałem robić to wolno gotującym się garnku dla mnie 10 godzin nie do przyjęcia przy obecnych ceny nośników energii to nie dozaakceptowania ale ogólnie wprowadzę sobie do rodzinnych spotkań Anonymousnoreply@blogger.com